Passion för cykling och planeten

Om Cykelpoolen

Cykelpoolen är en enkel helhetslösning för att dela cyklar. Vi erbjuder fina cyklar i olika modeller och en smart app som låser och låser upp cyklarna. Tjänsten är problemfri och vi står för all service av cyklar och system. Vi agerar som en grön och medveten partner till fastighetsbolag, hotell, bostadsrättsföreningar och andra aktörer som vill förmedla ett grönt alternativ till bilar och parkeringsplatser.

Cykelpoolen startade 2017 och bygger på ett genuint intresse för cykling och miljö. Förtätningen av städer pågår för fullt, samtidigt som kraven för miljöreglering blir tuffare. Därför måste vi minska vårt bilberoende – för allas skull. Vårt sätt att bidra är att erbjuda ett fungerande alternativ till bil. Vi agerar som konsult gällande alla frågor som rör cykel och hållbarhet, och är gärna med från planeringsstadiet av nya områden.

Kontakta oss direkt

Behöver ni underlag för att börja påverka? Behöver ni vägledning för att kunna ta beslut? Behöver ni offert för att visa upplägget? Vi tar gärna fram en offert eller svarar på era funderingar.

Kontakta oss direkt. Ring eller skicka ett email. Tillsammans kan vi skapa förändring.

 • Sara Vennström
  VD och affärsutvecklare med passion för att göra gott för vår värld.
  Tel: 070-766 19 72
  E-post: sara@cykelpoolen.se

 • Eric Sjögren
  Mobilitetsspecialist och cykelfantast, leverans- och supportansvarig logistikingenjör med fokus på hållbarhet och framtidens samhälle.
  Tel: 070-525 63 69
  E-post: eric.s@cykelpoolen.se